(C) Kemit En Pet csillagtudomány ---- http://www.kemitenpet.hu     (ezt az ablakot a nyomtatás után be lehet (sőt, kell) zárni)

Csillagtudományi programok számítógépre


pivique Astrology

Ez is egy Windows CE alapú program kéziszámítógépekre.

Útközben, ha nem akarsz megbízható asztro-progi nélkül maradni, akkor a pivique Astrology neked való. Akár üdülsz, bulizol, vagy egy ügyféllel vagy, a pivique Astrology kiváló lehetőségeket nyújt.

A legtöbb esetben, mikor egy ügyfél kérdez, és nem vagy PC-közelben, csak vedd elő a Pocket PC-det, rajta a pivique Astrology-val, és máris mindened meglesz a konzultációhoz.

E szoftver nem ingyenes, az ára 20 Euro, vagy 20 USA dollár. Demo változat letölthető a fejlesztők vebsajtáról:  Pivique Astrology demo letöltési oldal  (»»http://www.pivique.com/gb/astrology/download.htm).
Tudnivaló azonban, hogy a demo egy korlátozott változat! A korlátozás abból áll, hogy nincs időszakhoz kötve a használata, azonban az újonnan bevitt adatokban egyes planétákat (pl. Neptun) rossz helyen mutat, és ezt eltérő színnel mutatja. A sikeres regisztráció után azonban minden remekül működik!

Minden további információ megtalálható (angolul!) a szoftver hivatalos vebsajtján:  Pivique Astrology  (»»http://www.pivique.com/gb/products.htm#astrology).

Fejlesztők:  Pivique Software  (»»http://www.pivique.com) ( http://www.pivique.com  (»»http://www.pivique.com))

Placidus + Nostradamus asztrológiai rendszer

Regio Astrologiae C. A. S. -- http://www.racas.hu

Mérd meg az IQ-dat, és legyünk Európa legjobbjai!
Katt ide!

KERESÉS
a  kemitenpet.hu  lapjain
 
(jelen ablakba nyílik)

Free Horoscopes by Astrodienst

Aktuális Holdfázis
moon info


A
Kemit en Pet csillagtudomány
oldalait jelenleg
csak Te
olvasod.

Lehetnétek többen is... ;-)


(C) Kemit en Pet (R) 2002-2022