Regio Astrologiae C. A. S. -- http://www.racas.hu
bloGime - Gime blog - http://x3dgime.blogspot.com Placidus + Nostradamus asztrológiai rendszer
2022.SZEP.26.HÉ.
 START   ELMÉLET   SZÓTÁR   GYAKORLAT   LETÖLTÉS   CIKKEK   HUMOR   SZERVEZETEK   KÉRDÉS   MÉDIATÁR   SÚGÓLYUK   PLACIDUS 
KERESÉS
a  kemitenpet.hu  lapjain
 
(jelen ablakba nyílik)

Asztrológiai cikkek

 99astro           
   2005.06.01.sze. 
    2005.08.01.hé. 
 A kérdőasztrol... 
     NapfogyMérték 
 szex+halál ház... 
 A világ megy t... 
     Nyer-e Trump? 
 MIT1973 & Plút... 
 A Lion            
 Keschitz György   
 Kozma Szilárd     
 Osthanes          
 Pius              
 TGA               

Az asztrológia "ellen" írt cikkek

 Sziluett          

 Kilátó            

 Irodalom          

 Események fent... 

 Aktuális látványok 

 Aktuális efemerisz 

 Frissítések       

 Vebsajt_TÉRKÉP    

 Impresszum        


Aktuális Holdfázis
moon info


A
Kemit en Pet csillagtudomány
oldalait jelenleg
csak Te
olvasod.

Lehetnétek többen is... ;-)


(C) Kemit en Pet (R) 2002-2022

Nyomtatáshoz való változat megnyitása új ablakban, amit utána be lehet zárni

Asztrológiai cikkek

99astro cikkei


Az MIT 1973-as modellezése és a Plútó a Bakban

Ez egy érdekes modellezés volt 45 évvel ezelőtt (!), ami részben kezd beteljesülni.
-> https://index.hu/tudomany/til/2018/08/28/az_mit_1973-ban_megjosolta_a_vilagveget_es_jol_halad_a_beteljesedes/

video:

Abban a modellezésben 2040-re teszik azt, hogy a jelenleg ismert civillizációnk végetér.
Azonban a magam részéről sokkal előbbre, mégpedig 2024 végére (2024. november 19. 20.39.31 GMT) teszem a végső időpontot, és egészen más okokból, mint ami a MIT 1973-as modellezésében van, és ez sajnos nem valami szép...

Lássuk!

A Plútó a Nagy Átalakítő / Átrendező.
Példa: A Skorpió a szexualitás analógiája. Mikor a Plútó a Skorpió jegybe lépett, akkor terjedt el drasztikusan az AIDS, és drasztikusan át kellett alakítani az addigi ... khm... eléggé szabados szexuális viselkedést (és ez itt most nem egy prűd duma, aki ismer, az tudja, hogy a prüdéria meg én az két nagyon különböző dolog)...

Nos, tehát... Még 2002. elején csak ebből mondtam, hogy 2008-ban (november végétől) gazdasági világválság fog kezdődni, mert hogy a Plútó a Bak jegybe lép.
S már akkor mondtam azt is, hogy 2024. végéig van lehetőségünk megtenni a szükséges intézkedéseket, különben nagyon csúnya vége is lehet az egésznek. Mert akár tetszik, akár nem, meg kell történnie! Ha mi nem, hát akkor majd az "isteni gondviselés" oldja meg, ami nem biztos, hogy számunkra kellemesen történik meg. (Az "isteni gondviselés" helyére mindenki helyettesítse be a saját világnézetének megfelelő fogalmat!)
Mindenkinek mondtam, hogy NE menjen bele az akkoriban (2007-től?) nagyon propagált deviza (CHF) alapú hitelekbe, mert nagyon rosszul fog járni a kirobbanó gazdasági baj miatt, elvesztheti az ingatlant is. Persze "mindenki" hülyének nézett. Még 2008. októberében is. Aztán ugye lett, ami lett...

Nos, mit is jelent a Bak és mit a Plútó?
A Bak a gazdasági (világ)rendszer(ek) analógiája. A Plútó a Nagy Átalakító. És nem hagyja elsikkasztani a feladatot, az akkor is megtörténik, ha ellenkezünk. Mit jelez a Plútó a Bak jegyben? Azt, hogy a gazdasági rendszerünk alapjaitól kezdve átalakítandó.
Anno 2008-2009-ben hallottam a tévében egy neves német gazdasági szekembert, aki pontosan ugyanezt mondta. Jé! Ő ugye nem asztrolgus, hanem gazdasági szakember, tehát nyilván ért is a gazdasághoz, és átlátja a dolgot. Persze azóta nem hallottam róla (se), és arról se, amit akkor mondott: "A világgazdaságunkat teljesen át kell alakítani! Teljesen. Értsd: az alapjaival kezdve!". Ez egyszer szerepelt talán valami híradóban akkoriban...

Nos, megtörtént ez az átalakítás, vagy legalább elkezdődött? Mind a mai napig NEM!

Nézzük újra a Plútót! Kijelölte a "feladatot", miszerint a gazdasági rendszerünket gyökerestül át kell alakítani, más alapokra helyezni.
Erre addig van "önszántunkból" időnk, lehetőségünk, amíg a Plútó a Bak jegyben van.
A Plútó először 2023. március 23. 12.23.15 GMT időpontban lép ki a Bakból. Tehát addig legalább el kellene kezdeni...
Aztán visszatér 2023. június 11. 09.35.02 GMT időpontban "ellenőrizni", s ezután 2024. január 21. 00.56.01 GMT megint elhagyja a Bak jegyet.
Ez lesz az első "ellenőrzés", ami már (ha nem teszünk semmit), erős nyomást hoz a gazdasági rendszerekre. Erős feszültségeket, amiknek már pár éve megvannak az előjelei, már pár éve "fejlődik" ez a feszültség.
A második "ellenőrzés" lesz a végső, ami 2024. szeptember 1. 23.57.17 GMT időpontban kezdődik, amikor is a Plútó ismét "visszanéz" a Bak jegybe, s ha addig nem tesszük meg, akkor 2024. november 19. 20.38.31 GMT lesz a ma ismert gazdasági rendszerek, és így a jelen ismert civilizációnk vége. Gyaníthatólag egy harmadik világháborúval, ami a Plútó analógiájából kiindulva nagyon akár egy nukleáris kataklizma is lehet.

Ide passzol Albert Einstein modata: "Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztos, hogy botokkal és kövekkel."

Nos, 2008-ban igazam lett. Remélem, hogy 2024-ben nem, vagy "balhé nélkül" lesz...!

(C) Gimesi András Gime 99astro
2018.augusztus 29. szerda, 10.37.44 CEST, Budapest

FRISSÍTÉS
Egyre jobban kezd elterjedni a közösségi finanszírozás. Ennek az a lényege, hogy egyes emberek és/vagy kisebb csapatok találnak ki dolgokat, és "bedobják a köztudatba" (Kickstarter, Indiegogo, Patreon, ...), így gyűjtenek rá pénzalapot. Természetesen különböző mértékű támogatóknak különböző mértékű ellentételezést (köszönet, megjelölés, kész termék stb.) adva.
Az eddig elterjedt gazdasági modell ugye az volt, hogy (egyre inkább csak) a (nagyobb) cégek elképzeltek valamit, hogy mi kell az embereknek, és elkezdték gyártani, s mivel csak ezt lehet megvenni, hát megvették az emberek. A közösségi finanszírozás azonban úgy működik, hogy az emberek csak azt fizetik ki, amire tényleg úgy gondolják, hogy érdemes pénzt fordítaniuk. Ez egy teljesen más alapú gazdasági rendszer!
Mivel egyre jobban terjed a közösségi finanszírozás, így már reményteljesebb az is, hogy nem lesz "világvége" 2024. novemberében, hiszen a Plútó által kitűzött feladatot, vagyis a gazdasági rendszerek új alapokra helyezését addigra megtesszük. :)
(C) Gimesi András Gime 99astro
2019. január 31. csütörtök, 15.59 CET, Budapest

FRISSÍTÉS
Ide gondoltam írni egy újabb frissítést, egy bővebb gondolatmenetet... aztán mégis csak röviden... annyit, hogy...
Úgy látom, hogy jelenleg sajnos a legrosszabb irányba halad a folyamat. Egypólusú gazdasági világrandet akar az USA, ugyanazon az alapon építve azt, amin eddig is volt, nem pedig új alapot létrehozni, és persze ő akarja vezetni ezt az általuk "új világrend" néven emlegetett rendszert. Ilyeneket utoljára az 1920-30-as években hallhattunk bizonyos német párt vezetőjétől... Ez szerintem eléggé rémisztő... :(
Továbbra is nagyon remélem, hogy tévedek!
(C) Gimesi András Gime 99astro
2022. július 18. hétfő, 19.01 CET, Budapest